Arbetsdagar under sommaren

Hej!

Nu är det dags att anmäla sig till sommarens arbetsinsats på Norra Skräddartorp och Näset. Det finns möjlighet att vara med från och med torsdagen den 11/7 till och med söndagen den 14/7. Det går utmärkt att vara med en eller flera av dessa dagar, beroende på vad som passar just dig. Du får gärna ta med familjen som sällskap om det underlättar. Det finns sängplatser inomhus och möjlighet att ställa upp husvagn eller husbil på gården om man föredrar det.

O.S.A. senast söndag 7/7. Anmäl dig antingen genom ett inlägg i evenemanget på Facebook i gruppen för Skräddartorp, eller genom att skicka ett mail till info@skraddartorp.se. Kom ihåg att meddela vilken/vilka dagar du tänker närvara. Oavsett anmälningsform måste du meddela om du har någon form av matrelaterade preferenser/allergier/överkänslighet osv. så vi kan planera maten till alla. I vanlig ordning bjuder Gårdsföreningen på mat och logi mot din arbetsinsats.

Specifika arbetsuppgifter ber vi om att få återkomma med när det närmar sig. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att måla fasader och vindskivor vid lagom bra väder, röja sly, klippa gräs, renovera slanförråd o.s.v.

Mvh
Styrelsen för Gårdsföreningen
genom
Erik Lundgren
Ordförande